Nyheter

Styrelsen påminner om att tvätt av fordon i garaget enligt gällande regler ej är tillåtet, detta eftersom det är olagligt då vi saknar oljeavskiljning i avloppet.

Vi ber alla boende respektera denna regel.

/Styrelsen

Garageporten fungerar ej som den ska och service är beställt.

För att komma in och ut fram tills service sker kan man öppna/stänga manuellt, och det verkar då som det går lättare om man först trycker på stoppknappen innan man trycker på öppna eller stäng.

Vi meddelar så snart vi vet när service kommer att utföras.

Styrelsen/ gm Sten

Styrelsen meddelar att från årsskiftet 2020-01-01 höjs avgifterna för lägenhet 190-199, lokal L212 och lägenhet 107+111 enligt det beslut som fattades vid årsmötet 2019-05-19 (årsmötesbilaga 4b).

Övriga bostadsrättslägenheter får oförändrad avgift.

För övriga lokaler och parkeringsplatser höjs avtalsmässigt hyran med ca 2%.

För våra två kvarvarande hyreslägenheter (i port 20 och 26) höjs hyran enligt schablon med 1,8%.

En fullständig lista "SMST Hyreshöjningar 2010-01-01"  för alla lokaler och bostadsrätter kan laddas ner från hemsidan under: Föreningen/Ekonomi.

 

/Styrelsen

 

 

Hej!

Styrelsen utreder just nu ett förslag att installera en kamera vid vår garageport. Detta skulle innebära att vi endast ser vilka som går in och ut via garageporten och inte någon övervakning i självaste garaget. Då det tidigare har varit inbrott i bilar och att vi hittat verktyg som förövarna lämnat efter sig tror vi att kameraövervakning kan både avskräcka samt bidra polisen med identifiering. Har ni några frågor om detta ber vi er kontakta oss via styrelsens Mail/kontaktformuläret!


Mvh

Styrelsen