Nyheter

Lördag 30:e Maj kl 10.00

BRF Klädstrecket 24’s årliga stämma är med anledning av rådande Coronapandemi framflyttad till Lördag 30:e maj kl 10.00

Stämman hålls utomhus på terrassen (alternativt vid pergolan) – vid regnväder kan stämman komma att flyttas till alternativdagen som är söndag 31:a Maj.

Styrelsens ambition är att stämman ska kunna genomföras på max en timme, varför vi ber alla att läsa på utdelade dokument i förväg och vara förberedd på att omgående rösta på resp. fråga enligt dagordningen. (Stämmodokument kommer att utdelas i brevlådorna ca 10:e maj). Inga föredragningar kommer att hållas av styrelsen och endast korta frågor/diskussioner kommer att tillåtas. Frågor där medlemmarna önskar mer information och diskussion kommer istället att bordläggas för att tas upp under ett extra möte i höst. Ställ gärna även frågor på utskickade handlingar till styrelsen i förväg via styrelsemailen så ska vi besvara detta redan före mötet alternativt under stämman.

För att hålla nere antalet deltagare vid mötet bör max en person per hushåll delta, och styrelsen ser gärna också att medlemmar om så är möjligt inte närvarar utan istället röstar via annan betrodd person som då ska ha fullmakt.

Medtag gärna egen stol om du vill sitta under mötet.'

/Styrelsen