Nyheter

ALLT ska nu bort från gångarna på våra vindar samt i de f.d. torkvindarna.   OBS!! att det är ABSOLUT förbjudet att ställa någonting som helst utanför sitt eget vindsförråd.

Föreningen/styrelsen har själva nu rensat ur en del äldre övergivna vindsförråd och tillfälligt ställt detta i gångarna, men avsikten är att allt detta tas bort under vår gemensamma Föreningsdag söndag 12/5, då vi tar bort så mycket som möjligt och kastar det i den container som då ställs upp på gården.

Om det är någon som önskar ta hand om någonting dessförinnan så är detta helt OK eftersom allt ändå kommer att kastas.

På följande platser kan finnas saker som kan vara värdefulla att tas omhand: (OBS samtliga vindsförråd är numrerade högst upp på dörren) 

 • port 20 torkvind, lagerhylla i stål, diverse
  port 20 gång till höger: diverse skåp (även i trappen)
  port 20 förråd Nr 16: garderob
 • port 22 torkvind: Soffa, bord, stolar, badkar, barnsäng, bilbarnstol, mm
 • port 24 vindsgång: Stort äldre skåp/möbel, stor hundkorg, +diverse
  port 24 förråd Nr 58: Diverse
  port 24 förråd Nr 54: Diverse
  port 24 förråd Nr 44: Diverse
 • port 26 torkvind: 2 st bokhyllor (vita/snygga IKEA-typ) samt skåp och garderober, katt-klättermöbel + diverse
  port 26: förråd Nr 62: Diverse
  port 26: förråd Nr 71: Diverse, allt i princip utrensat ur förrådet men upplagt utanför i gången

 

Allt är uppmärkt/skyltat med "ALLT ska bort!!"

Alla vindsdörrar är för närvarande upplåsta, så att vem som helst i föreningen endast via portkoden kan ta sig upp på vinden för att se om det finns något av värde där att ta hand om. Även torkvindarna samt de övergivna vindsförråden står fram till Föreningsdagen 12/5 uppställda och olåsta.

/Styrelsen

GLÖM INTE !!

Söndag 12:e Maj kl 13: Förenings- och städdag - vi träffas på gården kl 13 - jobbar och umgås - föreningen bjuder på korv och tilltugg

Måndag 20:e Maj kl 18.30 (uppe i kyrkan): Årliga stämman för Brf Klädstrecket 24, kallelse med bilagor kommer inom kort

 

Välkomna önskar Styrelsen

Föreningen rensar nu ut och tömmer alla torkvindar. Det mesta bedöms som skräp men i port 26 finns bokhyllor mm som kan ha något värde, se bild Vem äger detta på torkvinden i port 26.docx

Alla torkvindarna (i port 20, 22 och 26) är nu låsta - men vill du komma åt grejor hör av dig till styrelsen/Sten Palmer 070-4584042 så ordnar vi med tillträde.

Har du intresse av att överta något från någon torkvind trots att du inte äger det - hör då också av dig till Sten så kan du få ta hand om sakerna innan vi kastar bort dem på Föreningsdagen 12:e Maj

/Styrelsen

På grund av borrningsarbete som ska utföras i rampen till garageinfarten kommer denna att vara avstängd i ca 4 timmar (från kl 10.00) Tisdag 2019-04-16

Cyklar kan passera under denna tid men inte bilar, vid akuta problem tag i så fall direktkontakt på plats med entreprenören.

Styrelsen /gm Sten

Boka in tid för vår föreningsdag 12:e Maj 2019 kl 13-16, vi städar gård och vindar och umgås - föreningen bjuder på korv och fika, och glass till barnen!

VÄLKOMNA!!

Styrelsen