Nyheter

Hej allesammans,

Tidigare i veckan fick samtliga hushåll i föreningen ett informationsblad i brevlådan. För de som missat det eller föredrar informationsbladet i digitalt format så är det bara att Klicka här!

Styrelsen påminner om att luftning av element ingår i medlemmarnas egna ansvar att utföra, luftningsnyckel finns att köpa på de flesta byggmarknader/järnaffärer och kostar bara ett par kronor. Använd nyckeln till att skruva upp ventilen på vart element, håll en kopp under utloppet och lyssna när luften pyser ut, stäng sen ventilen när vatten istället för luft kommer ut. Om du inte luftar kommer elementet att avge betydligt mindre med värme och lägenheten således bli kallare.

Speciellt för boende i port 26 på Badstrandsvägen är detta viktigt eftersom vi pga arbete under sommaren tappat ur hela systemet lokalt i några stigare kring port 26, varvid luft alltid tränger in i elementen när systemet återfylldes.

/Styrelsen gm Sten

Lägenhet Gammelgårdsvägen 26A är nu såld !, och inflyttning sker direkt efter midsommarhelgen.

Därmed är samtliga lägenheter försålda, och vi hälsar alla nytillkomna bostadsrättsinnehavare mycket välkomna till vår förening.

Styrelsen / gm Stem

Information om Savetimes BRF-portal finns nu upplagd på vår hemsida under "Föreningen/Ekonomi", där kan du läsa hur du får inloggningsuppgifter så du kan gå in och läsa alla data som registrerats där just för din lägenhet.

/Styrelsen gm Sten

För allas info.
Denna vecka bygger vi ett skyddsräcke på terrassen (utanför källardörren port 26) emot granntomten.

Räcket byggs av tryckimpregnerat omålat virke och utformas som ett staket med vertikala ribbor öppet för genomsyn, och blir som en förlängning av  befintligt plank.

Styrelsen/gm Sten